Kurtuluş Gecesi’nde renkli konser

17-09-2014 düşman işgalinden kurtuluşunun 92. yılı etkinlikleri, bando ve halk müziği konseri ile tamamlandı. 14 Eylül Kurtuluş Bayramı etkinlikleri kapsamında Adnan Menderes

Kurtuluş Gecesi’nde renkli konser

Mustafakemalpaşa’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 92. yılı etkinlikleri, bando ve halk müziği konseri ile tamamlandı. 14 Eylül Kurtuluş Bayramı etkinlikleri kapsamında Adnan Menderes Meydanı’nda sahne alan Bursa Büyükşehir Belediyesi Bando Takımı ve Türk Halk Müziği Ekibi, izleyicilere tadına doyulmaz bir müzik ziyafeti sundu. Halit Tanrısever’in sunuculuğunu yaptığı gecenin ilk programında şef Ahmet Beceren yönetiminde sahneye çıkan Bursa Büyükşehir Belediyesi Bandosu, marşlar ve popüler şarkılardan oluşan repertuarıyla büyük alkış aldı. Kurtuluş coşkusu daha sonra Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Türk Halk Müziği Ekibi’nin renkli konseriyle devam etti. Sanatçılar Nilüfer Göl ve Nurullah Söylemez, beraber ve solo olarak seslendirdikleri türkülerle izleyicilere keyifli bir gece yaşattı. Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Eren, etkinlik sonunda sanat ekiplerine teşekkür ederek, çiçek takdim etti.