Kurtuluş coşkusunda Balkan rüzgârı esecek

10-09-2013 düşman işgalinden kurtuluşunun 91. yıldönümü, birçok Balkan ülkesinden gelen halk oyunları ekiplerinin gösteriyle kutlanacak. Mustafakemalpaşa Belediyesi, 12-21 Eylül Kurtuluş Haftası kapsamında

Kurtuluş coşkusunda Balkan rüzgârı esecek

Mustafakemalpaşa’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 91. yıldönümü, birçok Balkan ülkesinden gelen halk oyunları ekiplerinin gösteriyle kutlanacak. Mustafakemalpaşa Belediyesi, 12-21 Eylül Kurtuluş Haftası kapsamında bu yıl çok sayıda etkinliğe ev sahipliği yapacak. Kurtuluş etkinlikleri, 12 Eylül 2013 Perşembe günü saat 20.00’da Etibank Parkı’ndan Heykel Meydanı’na kadar yapılacak kortej yürüyüşü ile başlayacak. Adnan Menderes Meydanı’nda saat 20.30’daki program ise Belediye Mehter Takımı ve Balkan Ülkeleri Halk Oyunları ekiplerinin gösterilerine sahne olacak. Havai fişek gösterilerinin renk katacağı etkinlikte, Karadağ, Bosna Hersek, Sırbistan, Arnavutluk, Kosova ve Bulgaristan’dan gelen halk oyunları ekipleri, Balkan dans kültürünün en güzel örneklerini Mustafakemalpaşalılar için sahneleyerek, dostluk ve barış mesajı verecek. Vatandaşlar etkinliklere ücretsiz olarak katılabilecek.