Kurtuluş coşkusu devam ediyor

15-09-2011 düşman işgalinden kurtuluşunun 89. Yıl dönümü düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. 14 Eylül Çarşamba günü düzenlenen resmi törenin ardından İzmir-İstanbul Karayolu üzerinde

Kurtuluş coşkusu devam ediyor

İlçenin düşman işgalinden kurtuluşunun 89. Yıl dönümü düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.
14 Eylül Çarşamba günü düzenlenen resmi törenin ardından İzmir-İstanbul Karayolu üzerinde tatlı dağıtımı ile devam eden kutlama etkinlikleri, akşam Adnan Menderes Meydanı’nda düzenlenen programla sürdü.
İlçe Jandarma Komutanlığı önünden başlayan fener alayı Mustafakemalpaşa Belediyesi Mehter Takımı’nın da katılımıyla büyük coşku seli içerisinde Adnan Menderes Meydanı’na geldi.
  Yaklaşık 3000 kişinin katılımıyla rekor düzeyde ilginin gösterildiği etkinlikler Mehter Takımı konseri ve Osmangazi Belediyesi Gösteri Sanatları Topluluğu’nun oyunlarıyla devam etti. Ardından Bursa Kültür ve Sanat Derneği üyelerinin hazırladığı çeşitli etkinliklerle süren programda; Magic show, Karagöz ve Hacivat, İliz yon gösterisi, orta oyunu ve tasavvuf müziği konseri yer aldı.
İlçenin kurtuluşunun 89. Yıl coşkusu adı altında gerçekleştirilen programlar; 15 Eylül 2011 Perşembe akşamı Bursa Büyükşehir Belediyesi Türk Sanat Müziği Topluluğu Konseri, 16 Eylül 2011 Cuma akşamı ise yine Bursa Büyükşehir Belediyesi Bando Ekibi ile Türk Halk Müziği Korosu ile devam edecek.
 Kutlamalar 18 Eylül 2011 Pazar günü saat 10:30’da gerçekleştirilecek olan Kurtuluş Koşusu ile sona erecek.

.