Kurtulan, meslektaşlarının öğretmenler gününü kutladı.

23-11-2011 Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, kendisi gibi öğretmen olan tüm meslektaşlarının, “24 Kasım Öğretmenler Günü”nü kutladı.     Belediye Başkanı Sadi Kurtulan,

Kurtulan, meslektaşlarının öğretmenler gününü kutladı.

Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle ilçe ve köylerde görev yapan tüm öğretmenler adına, Milli Eğitim Müdürü Abdülgani Artanı ziyaret etti.
    Milli Eğitim Müdürlüğü’ne yapılan ziyarette Belediye Başkanı Sadi Kurtulanı, Milli Eğitim Müdürü Abdülgani Artan, Milli Eğitim Şube Müdürleri Ahmet Kafalı, Metin Sarıfakıoğlu ve milli eğitim personeli karşıladı.
    Belediye Başkanı Kurtulan, “Bir öğretmen olarak sizler kadar gurur duyduğum bir günü sizlerle paylaşmaktan son derece mutluyum. Sizler çocuklarımızı, yani geleceğimizi emanet ettiğimiz, her şartta ve her koşulda insan yetiştirmeyi amaç edinen, hiçbir zorluktan kaçınmayan, gerekirse bu yolda canını ortaya koyan, bilimin ve aydınlık düşüncenin mimarları, yılmaz neferlerisiniz. Sizler her şeyin en iyisini ve en güzelini hak etmektesiniz. Bizler, bizden öncekilerin açtığı aydınlık yoldan yürüdük, çocuklarımızda sizin açtığınız yoldan yürüyeceklerdir. Bu günün yönetenleri olarak ne yaparsak yapalım, sahip olduğumuz genç ve dinamik nüfusu işleyecek, cevherleri bulup ortaya çıkaracak ve ülke hizmetine sunacak kişiler sizlersiniz. Başöğretmen Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk 'Milletleri kurtaranlar; yalnız ve ancak öğretmenlerdir. Öğretmenden, eğiticiden yoksun millet; henüz millet adını almak kabiliyetini kazanmamıştır' sözüyle de öğretmenlerimizin Türkiye'nin çağdaşlaşmasındaki önemi açıkça ortaya koymaktadır” dedi.

Başkan Kurtulan ziyaretin sonunda belediye tarafından öğretmenlere özel olarak hazırlatılan ajandaları Milli Eğitim Müdürü Abdülgani Artan ve şube müdürlerine hediye etti. Aynı zamanda öğretmenlere özel olarak hazırlatılan ajandalar, ilçe ve köylerde görev yapan tüm öğretmenlere iletilmek üzere milli eğitim müdürlüğüne teslim edildi.

.