Kurtulan’dan öğretmenler günü ziyareti

24-11-2011 Belediye Başkanı Sadi Kurtulan 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısı ile emekli öğretmenleri evlerinde ziyaret etti.     Başkan Kurtulan emekli öğretmenler Zeynep

Kurtulan’dan öğretmenler günü ziyareti

Başkan Kurtulan emekli öğretmenler Zeynep Aslan ve Mehmet Ali Turhan’ı evlerinde ziyaret ederek öğretmenler günlerini kutladı. Bugünlere ulaşmamızı sağlayan ve bizlere büyük emekleri geçen öğretmenlerimizi asla unutmayız diyen Kurtulan, emekli öğretmenlere günün anısına bir buket çiçek ve öğretmenler gününe özel olarak hazırlatılan ajanda hediye etti.

Başkan Kurtulan aynı zamanda ilçede yer alan okulları da ziyaret ederek, tüm öğretmenlerin tek tek öğretmenler gününü kutladı.

.