Geri Dön

Kurtulan Ailesi’nin mutlu günü

11-04-2016 Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, yaşamını Sıtkı Onuk ile birleştiren kızı Zeynep Kurtulan’ın nikâhını kıydı. Sadi ve Necibe Kurtulan çiftinin öğretmen kızı Zeynep Kurtulan ile Adana Ceyhan’dan Orhan-Emine Onuk çiftinin oğlu Osmangazi Beled

Kurtulan Ailesi’nin mutlu günü

11-04-2016 Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, yaşamını Sıtkı Onuk ile birleştiren kızı Zeynep Kurtulan’ın nikâhını kıydı. Sadi ve Necibe Kurtulan çiftinin öğretmen kızı Zeynep Kurtulan ile Adana Ceyhan’dan Orhan-Emine Onuk çiftinin oğlu Osmangazi Beled

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, yaşamını Sıtkı Onuk ile birleştiren kızı Zeynep Kurtulan’ın nikâhını kıydı.

Sadi ve Necibe Kurtulan çiftinin öğretmen kızı Zeynep Kurtulan ile Adana Ceyhan’dan

Orhan-Emine Onuk çiftinin oğlu Osmangazi Belediyesi personeli Sıtkı Onuk, görkemli bir törenle dünya evine girdi.

Genç çiftin ömür boyu mutluluğa ‘evet’ dedikleri nikâh ve düğün merasimine; TBMM eski Başkanı ve 24. Dönem Bursa Milletvekili Bülent Arınç, AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Bursa Vali Yardımcısı Emir Osman Bulgurlu, Kaymakam Mustafa Masatlı, AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, 22. Dönem İstanbul Milletvekili Nevzat Yalçıntaş, 25. Dönem Bursa Milletvekili Önder Matlı, 23. Dönem Bursa Milletvekilleri Hayrettin Çakmak ve Ali Koyuncu, 23. Dönem Balıkesir Milletvekili Ali Osman Sali, 22. Dönem Bursa Milletvekilleri Niyazi Pakyürek ve Şerif Birinç, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Keles Belediye Başkanı Mehmet Teke, Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik, Bursa ve Mustafakemalpaşa protokolü, siyasi parti, sivil toplum, iş ve cemiyet dünyasının temsilcileri ile birlikte 2.500 davetli katıldı.
Kurtulan ve Onuk ailesi, Mustafakemalpaşa Kapalı Pazaryeri Tesisleri’nde yapılan görkemli nikâh ve düğün töreni öncesi davetlileri kapıda karşılayarak tebrikleri kabul etti.

 

Başkan Kurtulan kızının nikâhını kıydı

 

Alkışlar eşliğinde sahneye çıkarak ilk danslarını yapan Zeynep-Sıtkı çiftinin nikâhını, her babaya nasip olmayacak bir mutluluğu yaşadığını dile getiren Belediye Başkanı Sadi Kurtulan kıydı.

Genç çiftin nikah şahitliklerini ise TBMM eski Başkanı Bülent Arınç, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, 22. Dönem Milletvekili Nevzat Yalçıntaş, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ve Adana Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Burhan Onuk yaptı.

Evlilik cüzdanını geline teslim eden 22. Dönem Milletvekili Nevzat Yalçıntaş, çiçeği burnundaki gençlere ömür boyu mutluluklar dileyerek; “ Cumhurbaşkanımız, ‘tek çocuk olmaz’ diyor. Bu ilmi bir yaklaşımdır. Türkiye’nin bu genç nüfusunu sağlıklı bir şekilde koruması gerekiyor. Sizlerden hayırlı nesiller bekliyoruz ” dedi.

Yeni evli çiftleri tebrik eden TBMM eski Başkanı Bülent Arınç ise evlilikte sevgi ve saygının önemine dikkat çekerek kurulan akrabalıkların güçlü bağlarla sürmesi dileğinde bulundu.

 

Başkanlardan çiftetelli

 

Renkli görüntülere sahne olan düğünde davetlilerle yakından ilgilenen Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan konuklara teşekkür etti.

Zeynep Kurtulan-Sıtkı Onuk çiftçinin, Karadeniz ezgileri eşliğinde dost ve akrabalarıyla doyasıya eğlendiği düğünde belediye başkanları da hünerlerini sergiledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve düğünün ev sahibi olan Başkanı Sadi Kurtulan başta olmak üzere Bursalı belediye başkanları, davul ve zurnalar eşliğinde halay çekerek çiftetelli oynadı.