Kurt'a 'hayırlı olsun' ziyareti

25-03-2016 Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Başsavcılık Yazı İşleri Müdürlüğü görevine atanan Mahmut Kurt'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 12 yıldır Mustafakemalpaşa Cumhuriyet Başsavcılığı'nın

Kurt'a 'hayırlı olsun' ziyareti

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Başsavcılık Yazı İşleri Müdürlüğü görevine atanan Mahmut Kurt'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 12 yıldır Mustafakemalpaşa Cumhuriyet Başsavcılığı'nın çeşitli kademelerinde memur olarak görev yapan Mahmut Kurt, Mart ayı itibariyle kurumun Yazı İşleri Müdürlüğü'ne atandı. Başkan Sadi Kurtulan'da aslen Mustafakemalpaşalı olan Mahmut Kurt'u makamında ziyaret ederek yeni mesaisinden dolayı tebrik etti. Kurt'a yeni görevinde başarılar dileyen Başkan Kurtulan, Mustafakemalpaşa'yı yakından tanıyan, genç ve tecrübeli bir kamu görevlisinin adalet alanında önemli bir göreve yükselmesinden memnuniyet duyduğunu söyledi. Başsavcılık Yazı İşleri Müdürü Mahmut Kurt'da Başkan Sadi Kurtulan'a nazik ziyareti ve desteklerinden dolayı teşekkür etti. Mahmut Kurt, 1976 yılında Mustafakemalpaşa'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Mustafakemalpaşa'da tamamlayan Kurt, Bursa İmam Hatip Lisesi'nden mezun olduktan sonra yüksek öğrenimini U.Ü. İlahiyat Fakültesi'nde yaptı. 12 yıldır Adliye'nin çeşitli kademelerinde görev yapan Mahmut Kurt, Mart ayı itibariyle Cumhuriyet Başsavcılığı Yazı İşleri Müdürlüğü'ne atandı. Evli ve iki çocuk babası olan Kurt, Mustafakemalpaşa'da ikamet ediyor.