Kursiyerlere uygulamalı ders

28-04-2010 Belediyesi, İŞKUR, Ticaret Sanayi Odası, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Halk Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan protokolle başlatılan “Fidan Yetiştiriciliği ve Meyve

Kursiyerlere uygulamalı ders

Mustafakemalpaşa Belediyesi, İŞKUR, Ticaret Sanayi Odası, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Halk Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan protokolle başlatılan “Fidan Yetiştiriciliği ve Meyve Toplayıcılığı’ kursu kursiyerleri Masterplant A.Ş.’yi ziyaret etti.

Umut Yıldızları Projesi kapsamında; Mustafakemalpaşa Belediyesi, İŞKUR, Ticaret Sanayi Odası, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Halk Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan protokolle hayata geçirilen “Fidan Yetiştiriciliği ve Meyve Toplayıcılığı” kursuna katılan kursiyerler, Masterplant A.Ş. Fidan ve Fide Üretim merkezi’ni ziyaret ettiler.

Geziye kurs hocası Ziraat Mühendisi Cengizhan Türker başkanlığında katılan kursiyerlere Masterplant A.Ş. Pazarlama sorumlularından Gülhan Duran fidan ve fide yetiştiriciliği konusunda bilgiler verdi.

Fidan Yetiştiriciliği ve Meyve Toplayıcılığı kursunun çok başarılı geçtiğini söyleyen Cengizhan Türker, kursun 10 Mayıs’ta sona ereceğini bildirdi.