Kursiyerlerden müzik ziyafeti

08-06-2012    Mustafakemalpaşa Uğur Böceği Kültür Merkezi gitar ve bağlama çalışma grubu kursiyerleri, verdikleri konserde dinleyenlere müzik ziyafeti sundu.     Geçtiğimiz

Kursiyerlerden müzik ziyafeti

Geçtiğimiz yıl Eylül ayından beri devam eden gitar ve bağlama kurslarına katılan 100 kişilik kursiyer ekibi, ‘Uğur Böceği Kültür Merkezi El Emeği Göz Nuru 2012 Fuarı’nda sahne aldı.

Adnan Menderes Meydanı’ndaki etkinliğe; Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ve eşi Necibe Kurtulan, AK Parti İlçe Başkanı Kerim Akça, belediye meclis üyeleri, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Usta eğitici Seydi Vakkas Öztop yönetiminde gruplar halinde sahne alan gitar ve bağlama kursiyerleri, hünerlerini sergiledikleri gecede koro ve solo olarak seslendirdikleri şarkılarla Mustafakemalpaşalılara keyifli bir gece yaşattı.

Kursiyerlerin performansları ile büyük alkış aldığı müzik dinletisinin sonunda bir konuşma yapan Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, gitar ve bağlama grubuna ve emeği geçenlere teşekkür etti.

.