Kursiyerler sertifikalarını aldı

21-05-2010 Belediyesi, İŞKUR ve Halk Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen ‘Organik Tarım’ ve ‘Arıcılık’ kursu sertifikaları bugün düzenlenen törenle kursiyerlere teslim edildi. Nikah

Kursiyerler sertifikalarını aldı

Mustafakemalpaşa Belediyesi, İŞKUR ve Halk Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen ‘Organik Tarım’ ve ‘Arıcılık’ kursu sertifikaları bugün düzenlenen törenle kursiyerlere teslim edildi.

Nikah Salonu’nda yapılan törene; Belediye Başkan yardımcısı Mustafa Eren, kurs hocalarından Tarım Danışmanı Cengizhan Türker ve kursiyerler ile yakınları katıldı.

Sertifika töreni öncesinde kısa bir konuşma yapan Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Eren, “Bu tür kurslar vatandaşlarımıza hem meslek öğretiyor, hem de aile bütçelerine katkı sağlıyor. Açılan bu kursları tamamlayan kursiyerlerimiz bu sertifikalar sayesinde daha kolay iş imkanı bulma şansı yakalıyor. Belediye olarak bugüne kadar birçok kurs düzenledik ve bundan sonra da kurslarımız devam edecek” dedi.

Mustafakemalpaşa Belediyesi-İŞKUR-Halk Eğitim Merkezi ile ortaklaşa düzenlenen protokol gereğince yapılan ve kurs boyunca kursiyerlere 15 TL ücretinde ödendiği kursun sertifika töreni sonrasında kursiyerler hatıra fotoğrafı da çektirdi.