KURBAN’DA MUSTAFAKEMALPAŞA’DA 100’LER GÜLECEK

14-05-2024 Belediye Başkanımız Şükrü Erdem, ihtiyaç sahibi aileleri incitmeden çocukların bayram sevincine ortak olmayı hedefleyen kampanyayı hayata geçirdi. Başkan Erdem öncülüğünde Kurban Bayramında 100 ihtiyaç sahibi çocuğun yüzü gülümseyecek.

KURBAN’DA MUSTAFAKEMALPAŞA’DA 100’LER GÜLECEK

İLK BAĞIŞ BAŞKAN ERDEM’DEN

Mustafakemalpaşa Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğünce 100 Çocuk 100 Gülümseme 100 Mutluluk kampanyası, Başkan Erdem öncülüğünde hayat geçirildi. Başkan Erdem ilk bağışı yaparak ‘’ Çocukların mutluluğu bizlere umut oluyor. Böylesine özel bir kampanyaya öncülük etmenin gururunu yaşıyorum.’’ İfadelerini kullandı.

İhtiyaç sahibi aileleri incitmeden çocukların bayram sevincine ortak olmayı hedefleyen kampanya sayesinde, 100 çocuk Mustafakemalpaşa’lı hayırsever vatandaşların destekleriyle unutulmaz bir bayram yaşayacak.

MUTLULUK KÖPRÜSÜ SAYESİNDE YÜZLER GÜLECEK

Kampanya hakkında konuşma yapan Başkan Erdem’’ Mutluluk köprüsü sayesinde bayramda 100 çocuğumuzun yüzünü güldüreceğiz. Vatandaşlarımız istedikleri giyim mağazasından hediye çeki alıp Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüze teslim edebilir. Teslim ettikten sonra ihtiyaç sahibi çocuklarımızın ailesine çekleri teslim edip, alışveriş yapmalarına desteklerinizle olanak sağlayacağız. Gelin hep birlikte çocuklarımızın mutluluklarına ortak olalım.’’ İfadelerini kullandı.

Bağış yapmak isteyen vatandaşlar, Mustafakemalpaşa Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğüne başvurabilir, detaylı bilgi için 444 3 815 numaralı çağrı merkezinden iletişime geçebilirler.