Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nden Başkan Kurtulan’a ziyaret

11-03-2013 Kültür ve Turizm Müdür Vekili Tamer Erdoğan, Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ı ziyaret etti. Bölgede hazırlanacak projelerle ilgili teknik gezi kapsamında

Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nden Başkan Kurtulan’a ziyaret

Bursa Kültür ve Turizm Müdür Vekili Tamer Erdoğan, Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ı ziyaret etti. Bölgede hazırlanacak projelerle ilgili teknik gezi kapsamında Mustafakemalpaşa’ya gelen Bursa Kültür ve Turizm Müdür Vekili Tamer Erdoğan,  enformasyon memurları Mehmet Güler ve Nedim Kurtuluş ile birlikte Başkan Sadi Kurtulan’a nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Mustafakemalpaşa’nın kültür ve turizm değerlerini tanıtmak için bugüne kadar birçok çalışma yaptıklarını söylerken, bölgenin turizme elverişli bütün imkânlarını değerlendirmek istediklerini dile getirdi. Belediye’nin kültür ve turizm alanında devam eden projelere ilişkin bilgiler veren Başkan Kurtulan; “ Milli, manevi, tarihi, kültürel ve turistik değerleri araştırmak, geliştirmek, korumak, yaşatmak,  değerlendirmek, tanıtmak, benimsetmek bizlerin görevidir. Bursa Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile ortak çalışmalara yürüterek, hem Mustafakemalpaşa’nın kültürel değerlerini ön plana çıkarmak hem de turizm potansiyelini arttırmak istiyoruz” dedi. Karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı ziyarette konuşan Bursa Kültür ve Turizm Müdür Vekili Tamer Erdoğan ise ilkçağlardan beri çeşitli yerleşimlere sahne olan Mustafakemalpaşa’nın zengin bir tarihe sahip olduğunu belirterek, bu birikimin değerlendirilmesi için gerekli adımların atılmasına imkân sağlamak istediklerini belirtti.