Kültür ve Tabiat Varlıkları Koruma Kurulu’ndan Suuçtu ziyareti

10-05-2010 ve Tabiat Varlıkları Koruma Kurulu heyeti Mustafakemalpaşa’yı ziyaret etti. İlçeye gelen Kültür ve Tabiat Varlıkları Koruma Kurulu Başkanı Serpil Arık, Prof.

Kültür ve Tabiat Varlıkları Koruma Kurulu’ndan Suuçtu ziyareti

Kültür ve Tabiat Varlıkları Koruma Kurulu heyeti Mustafakemalpaşa’yı ziyaret etti.

İlçeye gelen Kültür ve Tabiat Varlıkları Koruma Kurulu Başkanı Serpil Arık, Prof. Dr. Meral Nalçokan, Arkeolog Ahmet Ertekin, Dr. Doğan Yavaş, Sanat Tarihçisi Volkan Şener, Raportörler Ahmet Üner, Umut Göktaş ve Serdar Altıntaş’ı Kaymakam Kazım Karabulut ile Belediye Başkanı Sadi Kurtulan karşıladı.

İlçede yer alan kültürel ve tarihi değerleri inceleyen heyet, daha sonra Kaymakam Kazım Karabulut ve Başkan Sadi Kurtulan ile birlikte Suuçtu Şelalesi’ne geçti. Başkan Kurtulan burada incelemelerde bulunan heyete Suuçtu Şelalesi hakkında bilgi verdi. Program Rumeli Halk Oyunları ekipleri tarafından hazırlanan gösteri ile sona erdi.