Küçük Kızlar 3’te 3 yaptı

05-01-2011 Bursa Yerel Küçük Kızlar Basketbol Ligi’nde mücadele eden Mustafakemalpaşa Belediyespor Küçük kız Basketbol Takımı, son 3 maçından da galibiyetle ayrıldı.

Küçük Kızlar 3’te 3 yaptı

Belediyespor Küçük Kız Basketbol Takımı, ilk maçında deplasmanda Gemlik Gücümspor’u ezici bir üstünlükle 118-18 mağlup etmeyi başardı. Küçük Kızlar kendi sahalarında oynadıkları maçlarda ise Umut Gençlikspor’u 58-18 ve Çimenspor’u da 53-44 yendi. Belediyespor Küçük Kız Basketbol Takımı aldığı bu seri galibiyetlerle ligde iddialı olduğunu göstermiş oldu.