Küçük Erkekler Basketbol Müsabakası Yapıldı

15-12-2009 Kapalı Spor salonunda 13 Aralık 2009 Pazar günü saat:11.00’de gerçekleştirilen turnuvada iki kardeş kulüp Mustafakemalpaşa Belediyespor ile İnegölspor Küçük Erkekler

Küçük Erkekler Basketbol Müsabakası Yapıldı

İlçemiz Kapalı Spor salonunda 13 Aralık 2009 Pazar günü saat:11.00’de gerçekleştirilen turnuvada iki kardeş kulüp Mustafakemalpaşa Belediyespor ile İnegölspor Küçük Erkekler Basketbol takımları karşılaştı.

Karşılaşma öncesinde İlçemiz Bük Köyü Maden ocağındaki grizu patlamasında hayatını kaybeden 19 hemşerimiz için bir dakikalık saygı duruşunun ardından yapılan müsabakalarda Bursa Yerel Lig Küçük Erkekler (A) grubunda ikinci sırada yer alan güçlü rakibi İnegölspor karşında Mustafakemalpaşa Belediye spor Küçük Erkek Takımı müsabakayı 91-34 kaybetti. Centilmenlik örneğinin sergilendiği maçta Mustafakemalpaşa Belediyespor Basketbol takımı oyuncuları önümüzdeki günlerde düzenlenecek olan karşılaşmalarda bu açığı kapatacakları sözünü verdi.