Küçük Emirhan’a Yardım Eli

08-12-2011     Geçirdiği trafik kazası sonucu bir süredir yürüme engeli çeken Emirhan Yoldaş’a Mustafakemalpaşa Belediyesi’nden destek geldi. Başkan Sadi Kurtulan tarafından

Küçük Emirhan’a Yardım Eli

Geçirdiği trafik kazası sonucu bir süredir yürüme engeli çeken Emirhan Yoldaş’a Mustafakemalpaşa Belediyesi’nden destek geldi. Başkan Sadi Kurtulan tarafından küçük çocuğa tekerlekli sandalye hediye edildi.

Geçtiğimiz hafta meydana gelen kazada, okul çıkışı Orta Mahalle’deki evine giden Mevlana İlköğretim Okulu 3. Sınıf öğrencisi Emirhan Yoldaş’a bir araç çarpmış ve 9 yaşındaki küçük çocuk yaralanmıştı.

Bir haftadır hastanede tedavi altında bulunan ve sağlık durumunun iyi olmasına rağmen yürüme engeli yaşayan Emirhan Yoldaş’a Mustafakemalpaşa Belediyesi’nden yardım eli uzandı.

Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Başkan Yardımcısı Ayhan Dadak ve program yapımcısı Erhan Erşen  ile birlikte küçük çocuk için temin edilen tekerlekli sandalyeyi anne Aynur Yoldaş’a teslim etti.