‘Küçük Dev Adamlar’ Final Grubu’nda

19-02-2013 Belediye Spor Küçük Erkek Basketbol Takımı, bu sezon mücadele ettiği Bursa Basketbol Erkekler Ligi’nde Final Grubu’na yükseldi. 2012-2013 Sezonu’nda 4 grupta

‘Küçük Dev Adamlar’ Final Grubu’nda

Mustafakemalpaşa Belediye Spor Küçük Erkek Basketbol Takımı, bu sezon mücadele ettiği Bursa Basketbol Erkekler Ligi’nde Final Grubu’na yükseldi. 2012-2013 Sezonu’nda 4 grupta 22 takımın bulunduğu Bursa Basketbol Küçük Erkekler Ligi’nde şampiyonluk potası içinde yer almak isteyen Mustafakemalpaşa Belediye Spor Küçük Erkek Takımı,  Play Out Grubu’nu 3. sırada tamamlayarak Final Grubu’nda mücadele edecek takımlar arasına adını yazdırdı. Play Out müsabakalarında oynadığı 7 maçın 5’ini kazanan ‘Küçük Dev Adamlar’, şampiyonluk yolunda önemli bir viraj olan Final Grubu’nda 6 takım arasına kalmayı başardı. Mustafakemalpaşa Belediye spor Küçük Erkek Basketbol takımı, Bursa Basketbol Erkeler Ligi Final Grubu’nda Tofaş Spor, Örnek Kolej Spor, Bosch Spor, Oyak Renault Spor ve Final Gençlik Spor takımları ile çift devreli Lig usulüne göre 10 maç oynayacak. Bu maçlar sonucuna göre ilk üç sırayı alacak takımlar Bursa’yı Türkiye Şampiyonası’nda temsil edecek.   PLAY OUT GRUBU MAÇ SONUÇLARI   Oyak Renault Spor - Mustafakemalpaşa Belediye Spor  (79-27) Final Gençlik Spor - Mustafakemalpaşa Belediye Spor (60-18) Mustafakemalpaşa Belediye Spor -  İnegöl Belediye Spor  (51-44) Mustafakemalpaşa Belediye Spor - Tunçsiper Spor (38-37) Mustafakemalpaşa Belediye Spor - Yeşim Spor (51-49) Nilüfer Eğitim Kurumları Spor - Mustafakemalpaşa Belediye Spor (31-69) Mustafakemalpaşa Belediye Spor - Bursa Kolejliler Spor (54-42)