Küçük Bayanlar Marmara 2. si oldu

29-03-2010 Belediyespor Küçük Bayan Basketbol Takımı 24 – 28 Mart 2010 tarihleri arasında Çanakkale’de yapılan bölge şampiyonasında Marmara 2.si oldu. Final maçında

Küçük Bayanlar Marmara 2. si oldu

Mustafakemalpaşa Belediyespor Küçük Bayan Basketbol Takımı 24 – 28 Mart 2010 tarihleri arasında Çanakkale’de yapılan bölge şampiyonasında Marmara 2.si oldu.

Final maçında Kocaeli Belediyespor ile karşılaşan Mustafakemalpaşa Belediyespor ilk yarıyı 29-20 geride bırakırken İkinci yarıda büyük b ir başarı ortaya koyarak 49-49 luk skorla maçı uzatmaya götürdü. Mustafakemalpaşa Belediyespor uzatma dakikalarında aynı başarısını tekrarlayamayınca sahadan 65-52 mağlup ayrılarak birinciliği Kocaeli Belediyespor’a kaptırdı.

İlçemize Çanakkale’den Marmara 2. si olarak dönen Mustafakemalpaşa Belediyespor Küçük Bayan Basketbol Takımı antrenörleri Muzaffer Manav ve Üveys Cevher Yalçınkaya ile sporcuları kutlayan Belediye Başkanı Sadi Kurtulan “ Takım olarak önemli bir başarıya imza atılmıştır. Bu başarıda emeği geçen herkesi kutluyorum” dedi.

BASKETBOLKÜÇÜK BAYANLAR MARMARA BÖLGE ŞAMPİYONASI SIRALAMASI

1.Kocaeli Büyük Şehir Belediye spor. ( 9 puan )

2.Bursa Mustafakemalpaşa Belediye spor. ( 8 puan )

3.Tekirdağ Anadolu Lisesi spor. ( 8 puan )