Küçük bayan basketçilerden 3.’lük

24-04-2012 Mustafakemalpaşa Belediyespor Küçük Bayanlar Basketbol Takımı, Bursa’da düzenlenen Basketbol Küçük Bayanlar Ligi’nde 3. oldu.      Mustafakemalpaşa Belediyespor katıldığı çeşitli turnuvalardaki

Küçük bayan basketçilerden 3.’lük

Mustafakemalpaşa Belediyespor katıldığı çeşitli turnuvalardaki başarılarını sürdürüyor.

Belediyespor Küçük Bayanlar Basketbol Takımı, Bursa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Basketbol İl Temsilciliği’nin 2011-2012 Sezonu’nda düzenlediği Basketbol Küçük Bayanlar Ligi’ni 3. sırada bitirerek, önemli bir başarıya imza attı.

Çift devreli lig usulüne göre oynanan 12 maçta 8 galibiyet kazanan küçük bayanlar, Çekirge Spor Salonu’nda düzenlenen törende 3.’lük kupasını aldı.

2011-2012 Sezonu Küçük Bayanlar Lig sıralaması şöyle oluştu;

1. Bursa D.S.İ. Nilüferspor