Küçük Barış’tan büyük destek

24-06-2011  Balibey İlköğretim Okulu 4. Sınıf öğrencisi Barış Demiröz, topladığı 2 bin adet plastik şişe kapağını Başkan Yardımcısı Galip Çakmakçı’ya teslim

Küçük Barış’tan büyük destek

Balibey İlköğretim Okulu 4. Sınıf öğrencisi Barış Demiröz, topladığı 2 bin adet plastik şişe kapağını Başkan Yardımcısı Galip Çakmakçı’ya teslim etti.

Küçük Barış’tan engelliler için büyük adım.. Balibey İlköğretim Okulu 4. Sınıf öğrencisi Barış Demiröz, topladığı 2 bin adet plastik şişe kapağını Belediye Başkan Yardımcısı Galip Çakmakçı’ya teslim etti. Belediyeye dayısı Celal Yakalı ile birlikte gelen küçük Barış, Mustafakemalpaşa Belediyesi Yerel Gündem 21 Genel Sekreterliği’nin kampanyasını duyduğu günden bu yana kapak toplamaya başladığını ve tek başına topladığı 2 bin adet kapağı teslim etmeye geldiğini söyledi. Herkesin birer engelli adayı olduğunu söyleyen Küçük Barış, tüm arkadaşlarını da kapak toplamaya davet etti.

Küçük Barış’ın bu güzel davranışının övgüyü hak ettiğini söyleyen Başkan Yardımcısı Galip Çakmakçı da, “Barış’ı bu güzel ve onurlu davranışından dolayı kutluyorum. Barış’ın bu davranışı tüm arkadaşlarına ve ilçe halkımıza örnek olsun. ‘Ne kadar çok kapak, o kadar engelli aracı’ olduğunu unutmadan kampanyaya hep birlikte destek olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Mustafakemalpaşa Belediyesi ve Yerel Gündem 21 Genel Sekreterliği tarafından bir süre önce başlatılan ‘Sen istersen ayaklanırım’ projesi kapsamında alınan ilk 4 engelli aracı, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan tarafından Engelliler Haftası’nda sahiplerine teslim edilmişti.