KOROMUZ TRT 4 DE

03-08-2009 yılının Ekim ayında Ankara TRT Orkut stüdyosunda gerçekleştirilen ve Şef Halit Tanrısever yönetiminde Amatör Korolar programı çekimine katılan Mustafakemalpaşa Belediyesi

KOROMUZ TRT 4 DE

2008 yılının Ekim ayında Ankara TRT Orkut stüdyosunda gerçekleştirilen ve Şef Halit Tanrısever yönetiminde Amatör Korolar programı çekimine katılan Mustafakemalpaşa Belediyesi TSM korosunun performansı, 17 Ağustos 2009 tarihinde TRT 4 kanalında saat 21.55 den itibaren yayınlanacak.

Koromuz bu programda, değerli bestekârların en sevilen eserlerinden oluşan bir repertuarla TRT ekranlarında 30 dakika boy gösterecek. Bilindiği gibi Türkiye çapında 350 amatör koro içinden seçilen 35 koronun program yapmasına karar veren TRT yapımcıları, çekimlerin bu kadar geç yayınlanma sebebinin montaj ve denetim aşamasında daha titiz davranılması ve ilgili programın yayınının 15 günde bir yapılması olduğunu belirtti. İlk programda olduğu gibi TRT yapımcıları tarafından seçilerek bu programda da en iyi repertuara sahip korolar arasında yerini alan koromuzda, yayınlanmaya layık görülen şarkıların iki tanesini Ahmet Ciddi ve Seher Tanrısever solo olarak seslendirecek.

Türk Müziğinin en güzel makamlarından olan Kürdilihicazkar ve Muhayyer kürdi makamlarından oluşan eserlerle 30 dakika da olsa nefis bir müzik ziyafeti verecek olan koromuzu izlemek için, 17 Ağustos 2009 da saat 21:55’te TRT 4 ekranlarında buluşalım.