Köprüye ilk kepçe vuruldu

20-01-2012 Mustafakemalpaşa Belediyesi tarafından onarım ve tadilatı yapılacak olan Orta Mahalle Okullar Bölgesi yolu üzerindeki köprünün yıkım çalışmaları başladı.   Sağlıklı ve

Köprüye ilk kepçe vuruldu

Sağlıklı ve güvenli bir ulaşımın sağlanmasını hedefleyen Mustafakemalpaşa Belediyesi, Orta Mahalle Eski Bursa Caddesi ve Atariye Mahallesi 18 Mart Caddesi üzerinde bulunan köprüleri düzenleme kararı almıştı.

İki köprünün ihale sözleşmesinin geçtiğimiz hafta Belediye Başkan Sadi Kurtulan ve yüklenici firma Cenk Şerif Tepe Müh. İnş. Tah. İşl. arasında imzalanmasının ardından köprülerin yenilenmesi için düğmeye basıldı.

İlk olarak, 2 orta öğretim ve 1 ilköğretim okulu ile birlikte yatılı yurtların bulunduğu Okullar Bölgesi’ne ulaşımı sağlayan köprüye ilk kepçe vuruldu.

Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, köprünün yıkımı için yarıyıl tatilini beklediklerini söylerken, yenileme ve genişletme işlemlerini kısa süre içerisinde bitirmeyi planladıklarını kaydetti.

Başkan Kurtulan; “ Orta Mahalle Eski Bursa Caddesi üzerindeki köprü 29,4 x 7,5 ebadında olacak. Burası bitirir bitirmez Atariye Mahallesi 18 Mart Caddesi üzerindeki köprünün düzenlemesine geçeceğiz. 90 gün içinde iki köprü de vatandaşlarımızın hizmetinde olacak. Arzu edilen rahat ulaşımın sağlanması için attığımız bu adım ilçemize hayırlı olsun” dedi.

.