Geri Dön

Köprünün temeli atıldı

13-02-2012 Belediyesi tarafından sağlıklı ve güvenli bir ulaşımın sağlanması hedefiyle onarımı yapılacak olan iki köprüden biri olan, Orta Mahalle Eski Bursa

Köprünün temeli atıldı

13-02-2012 Belediyesi tarafından sağlıklı ve güvenli bir ulaşımın sağlanması hedefiyle onarımı yapılacak olan iki köprüden biri olan, Orta Mahalle Eski Bursa

     Mustafakemalpaşa Belediyesi tarafından sağlıklı ve güvenli bir ulaşımın sağlanması hedefiyle onarımı yapılacak olan iki köprüden biri olan, Orta Mahalle Eski Bursa Caddesi yolu üzerindeki köprünün temeli atıldı.
     2 orta öğretim ve 1 ilköğretim okulu ile birlikte yatılı yurtların bulunduğu Okullar Bölgesi’ne ulaşımı sağlayan köprünün temel atma törenine; Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Belediye Başkan Yardımcıları Ayhan Dadak ve Galip Çakmakçı, AK Parti Mustafakemalpaşa İlçe Başkanı Kerim Akça ile birlikte vatandaşlar katıldı.
     Yapımında 200 metreküp beton ve 40 ton demir kullanılacak olan 30 metre genişliğinde, 9 metre uzunluğundaki köprü için ilk betonu butona basarak atan Başkan Sadi Kurtulan, buradaki yenileme ve genişletme çalışmalarının bitirilmesinin hemen ardından Atariye Mahallesi 18 Mart Caddesi üzerindeki köprünün düzenlemesine geçeceklerini söyledi.
     Başkan Kurtulan; “ Her gün yüzlerce öğrencimizin okullarına, vatandaşlarımızın ise evlerine ulaşımını sağlayan bu köprünün yapımını yarıyıl tatilinde başlatmıştık.  Temelini attığımız köprünün en kısa sürede bitirilmesinin ardından bölgedeki okullarda eğitim gören yüzlerce öğrenci ile birlikte civardaki köylerin Mustafakemalpaşa’ya ulaşımı büyük bir rahatlığa kavuşacak,ayrıca şehir içi trafiği de rahat bir nefes alacak.Sokaklalar da yürüttüğümüz parkeleme çalışmaları da aralıksız sürüyor. Vatandaşlarımızın arzu ettiği yere daha rahat ve güvenli ulaşımını sağlayacağız. İlçemize ve halkımıza hayırlı olsun” dedi.
 

.