Köprüde çalışma başladı

18-06-2010 Belediyesi, köprü düzenleme çalışmalarına başladı. Çalışmalar 120 gün içerisinde tamamlanacak. Mustafakemalpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, köprü düzenleme çalışmalarına başladı. Çalışmaları yerinde

Köprüde çalışma başladı

Mustafakemalpaşa Belediyesi, köprü düzenleme çalışmalarına başladı. Çalışmalar 120 gün içerisinde tamamlanacak.

Mustafakemalpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, köprü düzenleme çalışmalarına başladı. Çalışmaları yerinde inceleyen ve bilgi alan Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, “Söz verdiğimiz projeleri tek tek başlatıyoruz. En kısa zamanda Mustafakemalpaşa şantiye haline gelecek” dedi.

Akaygül Yapı Restorasyon Temizlik İnşaat Turizm San.Tic.Ltd.Şti. tarafından yapılan köprü düzenleme çalışmalarının 120 günde tamamlanacağını kaydeden Başkan Kurtulan, “Yapacağımız çalışma ile köprü üstündeki yaya yolları biraz genişleyecek, yaya yollarında taşlar yenilenecek, korkuluklar değişecek ve ferforje korkuluk haline gelecek. Ayrıca köprünün iki tarafına reklam amaçlı alüminyum kompozit panel cephe kaplama yapılacak ve aydınlatma sistemi yenilenecek” diye konuştu.

Çalışmalar sırasında vatandaşların biraz sıkıntı çekeceğini de kaydeden Başkan Kurtulan, “Rahata ulaşmak için sıkıntı çekmek gerekiyor. Vatandaşlarımızdan biraz sabır istiyoruz” dedi.

Bu arada, köprüdeki çalışma nedeniyle vatandaşlardan karşıya geçerken kendi güvenlikleri için köprünün çalışma yapılmayan bölümünü kullanmaları istendi.