Kızlardan ‘yıldızlı’ başarı

09-05-2013 Belediye Spor Karate Takımı, son dönemde kazandığı başarılarına 23 Nisan Karate Turnuvası’nda da devam etti. 23 Nisan İller Arası Minikler ve

Kızlardan ‘yıldızlı’ başarı

Mustafakemalpaşa Belediye Spor Karate Takımı, son dönemde kazandığı başarılarına 23 Nisan Karate Turnuvası’nda da devam etti. 23 Nisan İller Arası Minikler ve Takımlar Karate Turnuvası, 4-5 Mayıs 2013 tarihlerinde Gürsu Kapalı Spor  salonunda yapıldı. Gülse Özdel, Selen Şan, Şüheda Beyter ve Yaren Babal'dan oluşan Mustafakemalpaşa Belediye Spor Yıldız Kızlar Karate Takımı, oldukça çekişmeli geçen müsabakaların ardından takım halinde 3. olarak önemli bir başarı imza attı. 25 Takımın katıldığı turnuvada elde edilen 3.’lük kupasının sporculara moral ve motivasyon kazandırdığını dile getiren Mustafakemalpaşa Belediye Spor Karate Takımı Antrenörü Engin Macar, bu dereceyi Mayıs ayının sonunda yapılacak olan Türkiye Kulüpler Takım Şampiyonası öncesi önemli bir başarı olarak gördüklerini dile getirdi. Macar; “ Son dönemde karate takımları olarak katıldığımız birçok turnuvadan önemli başarılar kazandık. Bu süreçte, Dünya 2.si Milli Sporcumuz Tolga Macar’ında bilgi ve birikimlerinden faydalandık. Minik ve yıldız sporcularımızın performansındaki yükselişin buna bağlı olarak da başarılarının artarak devam ettiğini görmekteyiz. Takımımıza her türlü desteği veren Belediye Başkanımız Sadi Kurtulan’a teşekkür ediyorum” dedi.