Kızılay yönetiminden Kurtulan’a ziyaret

26-02-2010 Derneği Mustafakemalpaşa Şubesi Başkanı Halil İbrahim Özşekerci ve yönetim kurulu, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ı ziyaret etti. Kızılay Derneği Mustafakemalpaşa Şubesi’nde yapılan

Kızılay yönetiminden Kurtulan’a ziyaret

Kızılay Derneği Mustafakemalpaşa Şubesi Başkanı Halil İbrahim Özşekerci ve yönetim kurulu, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ı ziyaret etti.

Kızılay Derneği Mustafakemalpaşa Şubesi’nde yapılan seçim sonrasında yeni göreve gelen Başkan Halil İbrahim Özşekerci ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ı ziyaret etti. Yapılan genel kurul sonrasında göreve yeni gelmeleri nedeniyle aynı zamanda yönetim kurulu üyeleri olan Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ı ziyaret ettiklerini belirten Başkan Özşekerci, yapacakları çalışmalarla Mustafakemalpaşa’ya hizmet etmeye devam edeceklerini söyledi. Başkan Kurtulan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.