Kızılay’dan rekortmen gönüllülere ödül

04-11-2010 Türkiye Kızılay Derneği Mustafakemalpaşa Şubesi 3 ayda bir periyodik olarak düzenlediği kan bağışı kampanyalarında 2008 yılına kadar 10 ünite ve

Kızılay’dan rekortmen gönüllülere ödül

Türkiye Kızılay Derneği Mustafakemalpaşa Şubesi 3 ayda bir periyodik olarak düzenlediği kan bağışı kampanyalarında 2008 yılına kadar 10 ünite ve daha fazla kan bağışlayan gönüllüleri ödüllendirdi. Belediye Başkanı Sadi Kurtulan da katkıları ve kan bağışçısı olarak ödüllendirilen isimler arasında yer aldı.

Mustafakemalpaşa Kızılay Şubesi’nin Hande Hotel’de düzenlediği ödül törenine; Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Cumhuriyet Başsavcısı Doğan Bülent Belli, Karacabey Belediye Başkanı Ergun Koç, Tatkavaklı Belediye Başkanı Orhan Alper, Güney Marmara Kan Merkezi Müdürü Dr. Nihat Çakır, Bursa Kızılay Kan Merkezi Müdürü Orhan Emir Latif, ilçe Müftüsü Ahmet Alınmaz, kan bağışı gönüllüleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kızılay Şube Başkanı Halil İbrahim Özşekerci törenin açılış konuşmasında, “2008 yılına kadar canından kan verip başka insanlara faydalı olmaya çalışan, insanların mutluluğuna vesile olan kan bağışçılarımıza çok teşekkür ediyoruz. Onları ödüllendirmek için bir araya geldik. İlçemizdeki kan bağışı kampanyalarımız her geçen gün daha da büyük ilgi görüyor. 2010 yılında toplanan kan bağışı 1600 ünite oldu. Bu duyarlılığı gösteren vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

Daha sonra yapılan ödül töreni ile hizmetleri bulunanlara ve kan bağışçılarına altın ve bronz madalyaları verildi. Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’a plaketini Karacabey Belediye Başkanı Ergun Koç verdi.

.