Kırsal Kalkınma Yatırımları bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

20-11-2009 organizasyonu ve T.C. Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı Bursa İl Tarım Müdürlüğü’nün katkılarıyla Belediye Düğün Salonu’nda “ Kırsal Kalkınma Yatırımları”

Kırsal Kalkınma Yatırımları bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Belediyemiz organizasyonu ve T.C. Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı Bursa İl Tarım Müdürlüğü’nün katkılarıyla Belediye Düğün Salonu’nda “ Kırsal Kalkınma Yatırımları” hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Bursa İl Tarım Müdürlüğü’nde görevli Ziraat Mühendisi Sedat Köseoğlu tarafından; Kırsal Kalkınma yatırımları neyi kapsıyor?, Kimler başvurabilir?, Hangi tesisler kurulabilir?, Yatırımların uygulanması ve izlenmesi nasıldır? Başlıklı konular hakkında bilgiler verildi.

15 Şubat 2006 tarihli resmi gazetede yayınlanan (2006/10016) Kırsal kalkınma yatırımlarının desteklenmesi hakkındaki Bakanlar kurulu kararına bağlı bilgilendirme toplantılarını gerçekleştiren Sayın Sedat Köseoğlu’nun çalışmaları arasında İlçemizi ikinci kez ziyaretidir. 2006 yılı Şubat’ından bu yana gelişmelerin konu edildiği bilgilendirme toplantılarına Belediyemiz ev sahipliği yapmaya devam edecek.