Kırkpınar’ın kapakları Mustafakemalpaşa Belediyesi’ne

14-07-2011 Mücadele Gazetesi yazarlarından Ahmet Baskındağlı, bu yıl 650. Yapılan Kırkpınar güreşlerinde topladığı plastik şişe kapaklarını Belediye Başkanvekili Ayhan Dadak ve

Kırkpınar’ın kapakları Mustafakemalpaşa Belediyesi’ne

Mücadele Gazetesi yazarlarından Ahmet Baskındağlı, bu yıl 650. Yapılan Kırkpınar güreşlerinde topladığı plastik şişe kapaklarını Belediye Başkanvekili Ayhan Dadak ve başkan yardımcısı Galip Çakmakçı’ya teslim etti.

Mustafakemalpaşa Belediyesi Yerel Gündem 21 Genel Sekreterliği tarafından başlatılan “Sen İstersen Ayaklanırım” plastik şişe kapağı toplama kampanyası, her geçen gün çığ gibi büyüyerek devam ediyor. Kampanyaya destek vermek amacıyla, Mücadele Gazetesi yazarlarından Ahmet Baskındağlı, Kırkpınar meydanında topladığı 3 bin 556 adet plastik şişe kapağını Belediye Başkan Vekili Ayhan Dadak ve Başkan Yardımcısı Galip Çakmakçı’ya teslim etti.

Engelli vatandaşlar için tekerlekli sandalyenin öneminin çok büyük olduğunu söyleyen Ahmet Baskındağlı, “Her kapak engelli vatandaşlarımız için bir umut. Tüm halkımız böylesine önemli bir kampanyaya destek vermelidir. Bizde görevimiz gereği tarihi Kırkpınar güreşlerindeydik ve orada elimizden geldiği kadarıyla plastik şişe kapağı toplayarak kampanyaya katkıda bulunmaya çalıştık. Bana bu kapakları toplamakta yardımcı olan Rahmi Üstün, Ahmet Durak, Erol Baskındağlı ve Ahmet Boz’a da çok teşekkür ediyorum” dedi.

Mustafakemalpaşa Belediyesi Başkanvekili Ayhan Dadak da yaptığı açıklamada, “Bu çok önemli bir kampanya. Halkımızın bugüne kadar gösterdiği ilgiye çok teşekkür ediyoruz. Kampanyamız böylesine duyarlı vatandaşlarımızın ilgisi ile ara vermeden devam ediyor. Amacımız, her engeli vatandaşımızı tekerlekli sandalye ile buluşturmak” diye konuştu.