Keskin Belediye Başkanı Kurtulan’ı ziyaret etti

11-06-2010 Belediye Başkanı Özgen Keskin ve eşi Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ve eşini makamında ziyaret etti. Başkan Kurtulan ziyaretten büyük memnuniyet

Keskin Belediye Başkanı Kurtulan’ı ziyaret etti

Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin ve eşi Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ve eşini makamında ziyaret etti.

Başkan Kurtulan ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu dile getirerek Mustafakemalpaşa Belediyesi olarak bugüne kadar yapmış oldukları faaliyetlerden bahsetti. İki başkan karşılıklı fikir alışverişinde bulunurken, Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin’de Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin başarılı çalışmalarının bundan sonrada devam etmesini diledi. Keskin aynı zamanda Yıldırım Belediyesi olarak her zaman Mustafakemalpaşa Belediyesi’ne desteklerini esirgemeyeceklerini belirterek, her konuda kapılarının açık olduğunu dile getirdi.

Karşılıklı hoş sohbet eşliğinde geçen ziyaretin sonunda Başkan Kurtulan, Özgen Keskine Suuçtu Şelalesi resmini hediye ederken, eşi Necibe Kurtulan’da ebru figürlü resim hediye etti.