Kermes’e büyük ilgi

11-06-2010 Okul Öğrencilerine Yardım Derneği Selimiye Öğrenci Yurdu yararına düzenlenen kermes, Kazım Barış Çokan Kültür Merkezi’nde açıldı. 18 Haziran Cuma gününe kadar

Kermes’e büyük ilgi

Mustafakemalpaşa Okul Öğrencilerine Yardım Derneği Selimiye Öğrenci Yurdu yararına düzenlenen kermes, Kazım Barış Çokan Kültür Merkezi’nde açıldı.

18 Haziran Cuma gününe kadar açık kalacak olan Kermes’in açılış törenine katılan Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, kermesten elde edilecek olan gelirin öğrencilerin eğitimi için harcanacağını belirterek, bu tür organizasyonların daha sık yapılması gerektiğini söyledi.

Başkan Yardımcıları Ayhan Dadak, Sevgisun Gizli ve daire amirleri ile meclis üyeleri ve vatandaşların katıldığı açılış töreniyle Mustafakemalpaşalıların beğenisine sunulan kermeste,el emeği göz nuru dantel işlemeler, tülbentler ve ipek boyamalar, misafir odası, yatak odası, oturma odası ve mutfak takımları, fiskos masası, sehpa ve yatak örtüleri, işlemeli havlu ve bornoz takımları ve daha birçok ürün yer alıyor.