Kent Gönüllüleri Gençlik Kampı Başvuruları Başladı

10-06-2009 Büyükşehir Belediyesi’nin 13-15 yaş grubu öğrencileri için ücretsiz olarak düzenlediği “Kent Gönüllüleri Gençlik Kampı” her yıl olduğu gibi bu yılda

Kent Gönüllüleri Gençlik Kampı Başvuruları Başladı

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin 13-15 yaş grubu öğrencileri için ücretsiz olarak düzenlediği “Kent Gönüllüleri Gençlik Kampı” her yıl olduğu gibi bu yılda gençlerimizin katılımını bekliyor.

13-15 yaş arası 50 öğrencinin katılabileceği kamp ile ilgili işlemler Belediyemiz Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yürütülmektedir. 06 Temmuz- 16 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan kampa katılmak isteyen öğrencilerimizin velileri ile birlikte 15 Haziran 2009 Cuma günü mesai bitimine kadar Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne müracaat etmesi gerekmektedir. Başvurular sayıyla sınırlıdır.