Kent Gönüllüleri Gençlik Kampı Başlıyor

16-06-2011 Bursa Büyükşehir Belediyesinin 13-15 yaş grubundaki gençlere yönelik olarak düzenlediği "Kent Gönüllüleri Gençlik Kampı" başlıyor.      Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen,

Kent Gönüllüleri Gençlik Kampı Başlıyor

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen, Mustafakemalpaşa Belediyesi organizasyonuyla ilçemizdeki 13-15 yaş gurubu öğrencilerin katılımının sağlandığı “ Kent Gönüllüleri Gençlik Kampı” başlıyor.
     Önceki yıllarda merkez Nilüfer ilçesindeki Ürünlü'de gerçekleştirilen kamp, bu yıl doğa kampı formatı kapsamında Uludağ eteklerindeki Yiğitali Köyü Göl Pınarlar mevkisinde yapılacak.
     6 dönem halinde toplam 2 bin 400 öğrencinin ağırlanacağı kampın 4. Dönemi (11-16 Temmuz) kız öğrenciler, 5. Dönem (18-23 Temmuz) erkek öğrenciler için gerçekleştirilecek. Eşsiz Uludağ manzarasında kuş sesleri arasında gerçekleştirilecek olan kampa katılmak isteyen öğrenciler Mustafakemalpaşa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne gelerek kayıt yaptırabilirler.

.