Kazancı Dostluk Koşusu yapıldı

29-06-2011 Bursa Masterler Kulübü tarafından geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl 6’ncısı yapılan Kazancı Dostluk Koşusu’nda Mustafakemalpaşa Belediyespor’dan Tanzer Dursun birincilik

Kazancı Dostluk Koşusu yapıldı

Bursa Masterler Kulübü tarafından geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl 6’ncısı yapılan Kazancı Dostluk Koşusu’nda Mustafakemalpaşa Belediyespor’dan Tanzer Dursun birincilik kürsüsüne çıktı.

Bursa Masterler Kulübü Geleneksel 6. Kazancı Dostluk Koşusu, geçtiğimiz hafta sonunda Şükraniye-Kazancı-Kozluören parkurunda gerçekleştirildi. Ankara, İstanbul, İzmir, Kocaeli, Eskişehir, Sivas, Osmaniye, Mersin, Balıkesir, Adapazarı, Bursa ve Bulgaristan’dan Master Atlet ve Atletizm kulüplerinin katılımı ile yapılan 9 kilometrelik koşuya toplam 195 atlet katıldı.

Mustafakemalpaşa Belediyespor sporcusu Tanzer Dursun 40 yaş grubunda birincilik kürsüsüne çıkarken, 35 yaş grubunda Mehmet Sarıoğulları 7., 18 yaş grubunda Muhammet Çoşkun 5., Mustafa Coşkun 7., Bayanlarda ise Esra Aydın 14 yaş grubunda 5. Oldu.

.