Kaza Geliyorum Demez

11-06-2009 İtfaiye Müdürlüğü Ekipleri gelen talepler doğrultusunda bilgilendirme seminerleri vermeye devam ediyor. 09 Haziran 2009 Salı Günü saat 10:00’da Ocaklı Köyü İlköğretim

Kaza Geliyorum Demez

Belediyemiz İtfaiye Müdürlüğü Ekipleri gelen talepler doğrultusunda bilgilendirme seminerleri vermeye devam ediyor.

09 Haziran 2009 Salı Günü saat 10:00’da Ocaklı Köyü İlköğretim Okulunda düzenlenen seminere; Okul Müdürü Necdet Çetin, Okul öğretmen ve öğrencileri ile ana sınıfı öğrencileri katıldı. Belediyemiz İtfaiye Müdürlüğü İtfaiye Erlerinden İlhan Kaygısız’ın verdiği seminerde; itfaiye mesleğinin tanımı, 110 ihbar telefonu, itfaiyenin görevleri, yangın nasıl çıkabilir ve nasıl söndürülür konularında öğrencilere teorik olarak bilgiler verildi.

Daha sonra İtfaiye eri İlhan Kaygısız, öğrencilerin itfaiye hakkında merak ettikleri soruları cevapladı.