Karatenin Şampiyonları Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’la

13-10-2009 Karate İhtisas Spor Kulübü 14-16 Ağustos 2009 tarihleri arasında Balıkesir’de düzenlenen Yıldızlar Türkiye Şampiyonası ve 11-13 Eylül 2009 tarihleri arasında

Karatenin Şampiyonları Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’la

Doğuş Karate İhtisas Spor Kulübü 14-16 Ağustos 2009 tarihleri arasında Balıkesir’de düzenlenen Yıldızlar Türkiye Şampiyonası ve 11-13 Eylül 2009 tarihleri arasında Bursa’da düzenlenen Küçükler Türkiye Şampiyonası’ndan üçüncülükle döndü.

Çekişmeli geçen karşılaşmalar sonucunda gösterdikleri üstün performanslarıyla Türkiye 3.lüğünü hak eden Tolga Macar ve Elif Meltem Karagöz geçtiğimiz günlerde Kulüp Başkanları Engin Macar ile birlikte Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ı ziyarette bulundu.

Başkan Sadi Kurtulan “ İlçemizde sizin gibi sağlıklı ve sporcu gençlerimizin yetişmesi ve aldıkları başarılar bizleri mutlu ediyor. Mustafakemalpaşa’da gençlerimiz spor da çeşitli branşlarda göstermiş oldukları üstün başarılarıyla hepimizin gurur kaynağı. Gerek eğitim yaşamlarında gerekse sosyal yaşamlarında aktif olmaları, kendilerine, öğretmenlerine ve özelliklede ilçemize yaşattıkları gururdan dolayı teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.