Karatede kuşak heyecanı

23-06-2010 Belediyespor karatecilerinden Mahmut Özkan, Halil Arap ve Batuhan Gökdemir 1 dan siyah kuşak sınavına girdi. Karatede kuşak sınavı heyecanı yaşandı. Uluslararası

Karatede kuşak heyecanı

Mustafakemalpaşa Belediyespor karatecilerinden Mahmut Özkan, Halil Arap ve Batuhan Gökdemir 1 dan siyah kuşak sınavına girdi.

Karatede kuşak sınavı heyecanı yaşandı. Uluslararası hakem 5 dan Necip Kaplan yönetiminde yapılan kuşak sınavına Belediyespor’dan Mahmut Özkan, Halil Arap ve Batuhan Gökdemir katıldı. Sınav sonuçlarının 1 ay sonra açıklanacağını söyleyen Necip Kaplan, federasyonun 1 dan sınavlarını il ve ilçelerinde yetkisi olan antrenörlere vermesinin sporcular açısından önemli bir avantaj olduğunu söyledi.