Karatede bir başarı daha

14-06-2011 Hacivat Karagöz Karate Turnuvası Gürsu Spor Salonu’nda gerçekleştirildi.      Çevre illerden sporcuların katılımı ile Gürsu Spor Salonu’nda yapılan Hacivat Karagöz Karate

Karatede bir başarı daha

Hacivat Karagöz Karate Turnuvası Gürsu Spor Salonu’nda gerçekleştirildi.

Çevre illerden sporcuların katılımı ile Gürsu Spor Salonu’nda yapılan Hacivat Karagöz Karate Turnuvası büyük ilgi gördü. Mustafakemalpaşa Belediyespor sporcuları da turnuvada bir şampiyonluk, bir ikincilik ve iki de üçüncülük elde ettiler. Belediyespor karatecilerinden Mahmut Rauf Özkan 70 kiloda birincilik kürsüsüne çıkarken, Ömer Faruk Şen 52 kiloda ikinci, Ziya Akdeniz üçüncü ve Hakan Ucuz da 55 kiloda üçüncü oldu.

Mustafakemalpaşa Belediyespor Karate Takımı sporcuları, 18 Haziran’da Mudanya’da yapılacak olan il seçmelerinde de başarılı olup, Eskişehir’de yapılacak olan Türkiye Karate Şampiyonası’na katılmayı hedefliyorlar.