KARATECİLERİMİZDEN BİR BAŞARI DAHA

06-12-2011  Karate Kulüpler Birliği tarafından organize edilen “1.Uluslararası Turkish Open Karate Turnuvası” 3-4 Aralık 2011 tarihlerinde İstanbul’da yapıldı.    22 Ülkeden 1.100

KARATECİLERİMİZDEN BİR BAŞARI DAHA

22 Ülkeden 1.100 sporcunun katılımı ile gerçekleştirilen karate turnuvasına Mustafakemalpaşa Belediyespor Karate Kulübü de katıldı.

İstanbul Büyükçekmece Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen karate Turnuvası’nda Mustafakemalpaşa Belediyespor Karatecileri kıyasıya mücadele etti. Turnuvanın en kalabalık kilosunun oluşturduğu 52 kg. da karatecilerimizden Hakan Ucuz 3.lük kürsüsüne çıktı.

Mustafakemalpaşa Belediyespor Karate Antrenörü Necip Kaplan gerçekleştirilen müsabakalarda sporcusu Hakan Ucuz’un üst üste gösterdiği başarılarının milli takıma yansıyacağını ümit ettiklerini belirtti.

.