Karatecilerimiz kürsüye çıktı

02-05-2011 İznik’te yapılan İllerarası Karate Turnuvası’nda Mustafakemalpaşa Belediyespor Takımı sporcuları 2 birincilik ve 1 ikincilik ve 1üçüncülük elde etti.      Mustafakemalpaşa Belediyespor

Karatecilerimiz kürsüye çıktı

Mustafakemalpaşa Belediyespor Karate Takımı, İznik’te yapılan illerarası Karate Turnuvası’nda 2 altın, 1 gümüş ve 1 bronz madalya elde etti. 450 sporcunun kıyasıya mücadele ettiği müsabakalarda dereceye giren Belediyespor’lu sporcular Ömer Faruk Şen ve Orhan Aydın Eren zorlu rakiplerini yenerek birincilik kürsüsüne çıkarken, Ziya Akdeniz final maçını 1-0 kaybedince ikinci oldu. Batuhan Gökdemir aynı kiloda yarıştığı takım arkadaşı Orhan Aydın erene yenildi ve Reposaj maçlarını kazanarak 3. oldu.

.