Karatecilere milli görev

01-06-2012     Mustafakemalpaşa Belediyespor Karate Takım Antrenörü Necip Kaplan ve genç karateci Mahmut Rauf Özkan, Milli Takım’a çağrıldı.

Karatecilere milli görev

31 Mayıs - 3 Haziran tarihleri arasında Erzurum’da yapılacak olan Karadeniz Hazar Ülkeleri Karate Şampiyonası’nda başarı hedefleyen Karate Milli Takımı, Mustafakemalpaşa Belediyespor Karate Takımı’nın genç yeteneği Mahmut Rauf Özkan’ı kadroya davet etti.

Genç karateci şampiyonda, ‘takım kumite’de ay-yıldızlı formayı giyecek.

Mustafakemalpaşa Belediyespor Karate Takımı Antrenörü Necip Kaplan’da, Hazar Ülkeleri Karate Şampiyonası’nda Milli Takım’ın başında görev alacak.