Karatecilerden gururlandıran başarı

21-01-2013 Belediyespor, karate dalındaki başarılarına bir yenisini daha ekledi. 09-13 Ocak tarihleri arasında Denizli’de düzenlenen Türkiye Ümit-Genç ve 21 Yaş Altı Karate

Karatecilerden gururlandıran başarı

Mustafakemalpaşa Belediyespor, karate dalındaki başarılarına bir yenisini daha ekledi. 09-13 Ocak tarihleri arasında Denizli’de düzenlenen Türkiye Ümit-Genç ve 21 Yaş Altı Karate Şampiyonası’na katılan Mustafakemalpaşa Belediyespor Karate Takımı’nın başarılı sporcusu Elif Dağcı, bine yakın sporcunun madalya mücadelesi verdiği turnuvadan dereceyle döndü. Genç Bayanlar kategorisinde mücadele eden Elif Dağcı, 48 kg’da Türkiye 2.’si olarak önemli bir başarıya imza attı. Mustafakemalpaşa’nın milli sporcusu Tolga Macar’da Milli Takım seçmelerinde Genç Erkekler 55 kg’da 2. olarak Balkan Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil etme hakkı kazandı.