Karatecilerden bronz madalya

18-09-2012 Mustafakemalpaşa Belediyespor Karate Takımı sporcuları, Denizli’de düzenlenen karate turnuvasında madalya geleneğini sürdürdü.      19. Uluslararası Pamukkale Karate Turnuvası, Özbekistan, İran, Azerbaycan

Karatecilerden bronz madalya

19. Uluslararası Pamukkale Karate Turnuvası, Özbekistan, İran, Azerbaycan ve Türkiye’den gelen toplam 682 sporcunun katılımıyla yapıldı.
     Hasan Güngör Spor Salonu’nda 4 gün süren turnuva çekişmeli mücadelelere sahne oldu. Turnuvaya dinamik bir ekiple katılan Mustafakemalpaşa Belediyespor Karate Takımı’da madalya mücadelesinde bir kez daha kürsü yaptı.
     Belediyespor karatecilerinden +54 kiloda Hilal Kaplan ümit bayanlarda 3. olurken, genç bayanlar 53 kiloda Hilal Ünlü 3., genç erkekler 55 kiloda Hakan Ucuz’da yine 3.’lük kürsüsüne çıkarak bronz madalyanın sahibi oldu.
     Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, genç karatecileri kazandıkları başarıdan dolayı kutlarken, önümüzdeki turnuvalarda sporcuların daha iyi dereceler elde edeceklerine inandığını söyledi.

.