Karatecilerden 3 madalya

07-04-2015 Belediye Spor Karate Takımı, Bursa’da düzenlenen Uluslararası Karate Turnuvası’ndan 3 madalya ile döndü. Bursa Büyükşehir Belediye Spor Uluslararası Karate Turnuvası,  6

Karatecilerden 3 madalya

Mustafakemalpaşa Belediye Spor Karate Takımı, Bursa’da düzenlenen Uluslararası Karate Turnuvası’ndan 3 madalya ile döndü. Bursa Büyükşehir Belediye Spor Uluslararası Karate Turnuvası,  6 ülkeden toplam 830 sporcunun katılımıyla 4-5 Nisan tarihlerinde Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Kata ve Kumite dallarında 2005-2004, 2003-2002 yaş grupları arasında ve bay-bayan maçları olmak üzere toplamda 24 kategoride kıyasıya mücadeleler sonucu dereceye giren 184 sporcuya madalya verildi. Şampiyona da Mustafakemalpaşa’yı başarıyla temsil eden Belediye Spor Karate Takımı, 2 gümüş ve 1 bronz madalya kazanırken, turnuvaya ve karate sporuna katkılarından dolayı Mustafakemalpaşa Belediyesi’ne de plaket verildi. Belediye Sporlu karatecilerden Yaren Babal ve Burak Gencer ikinci, Enes Filiz ise üçüncü olarak önemli bir başarı elde etti. Karate Takımı Antrenörü Engin Macar, madalya kazanan sporcuların Kulüplerarası Lig Şampiyonası’nda da gruplarında şampiyon olduklarını belirterek, istikrarın bu turnuvada da sürdüğünü söyledi. Milli sporcu Tolga Macar’ın da genç karatecilere destek olmak için şampiyonaya katıldığını dile getiren Macar; “ Karate sporunu sevdirmek ve yaygınlaştırmak başlıca hedefimiz. Bu turnuvalarda gençlerimize önemli tecrübeler sağlıyor. Disiplinli çalışarak daha çok başarılar kazanacağız ve birçok sporcumuzu milli takımda göreceğiz. Karate sporuna verdiği desteklerden dolayı Belediye Başkanımız Sadi Kurtulan’a teşekkür ediyor, sporcularımızı kutluyorum” dedi.