Karateciler ‘Yıldız’ gibi parladı

12-03-2013 Belediye Spor Karate Takımı, Türkiye Yıldızlar Karate Şampiyonası’ndan başarıyla döndü. 1-3 Mart 2013 tarihlerinde İzmir'de yapılan şampiyonaya 7 sporcu ile katılan

Karateciler ‘Yıldız’ gibi parladı

Mustafakemalpaşa Belediye Spor Karate Takımı, Türkiye Yıldızlar Karate Şampiyonası’ndan başarıyla döndü. 1-3 Mart 2013 tarihlerinde İzmir'de yapılan şampiyonaya 7 sporcu ile katılan karate takımında Elif Meltem Karagöz, Gülse Özdel ve Ümit Can Çağır, kendi kategorilerinde 5.’lik kazandı. Belediye Spor Karate Takımı Antrenörü Engin Macar, şampiyonanın Balkan Karate Şampiyonası, Hazar Ülkeleri Şampiyonası ve Uluslararası Palandöken Karate Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek kadroların belirlenmesi niteliği taşıdığını belirtti. Macar; “ Elif Meltem Karagöz, elde ettiği Türkiye 5.’liği sayesinde bu kadroların içinde olacak ve önümüzdeki aylarda yapılacak Uluslararası Palandöken Karate Şampiyonasında Mustafakemalpaşa’yı temsil edecek” dedi. Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’da genç karatecileri kutlayarak, sporculara her türlü desteği vereceklerini ve kendilerinden büyük başarılar beklediklerini dile getirdi.