Karateciler madalyaları kaptı

29-12-2011 Mustafakemalpaşa Belediyespor Karate Takımı, Ümit Genç 21 Yaş Bursa İl Müsabakaları’ndan 4 birincilik ve 3 üçüncülükle dönerek önemli bir başarıya

Karateciler madalyaları kaptı

Mustafakemalpaşa Belediyespor Karate Takımı, Ümit Genç 21 Yaş Bursa İl Müsabakaları’ndan 4 birincilik ve 3 üçüncülükle dönerek önemli bir başarıya imza attı.
     24 Aralık Cumartesi günü Bursa’da yapılan müsabakalarda Ümitler kategorisinde;3 birincilik ve 2 üçüncülük elde eden Belediyespor Karate Takımı, Gençler kategorisinde de 1 birincilik ve 1’de üçüncülük kazanarak iki sıklette de üstünlüğünü kanıtladı.
     Sporcuların kazandığı başarılardan memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, genç karatecileri ve Antrenör Necip Kaplan’ı tebrik etti.

Ümit Genç 21 Yaş Bursa İl Müsabakaları’nda madalya kazanan sporcular şöyle;

Ümit Bayanlar