Karateciler kürsüye çıktı

03-09-2012 Mustafakemalpaşa Belediyespor Karate Takımı sporcuları, İstanbul Open Uluslararası Karate Turnuvası’ndan başarıyla döndü.      31 Ağustos-2 Eylül tarihleri arasında İstanbul’da yapılan Open

Karateciler kürsüye çıktı

31 Ağustos-2 Eylül tarihleri arasında İstanbul’da yapılan Open Uluslararası Karate Turnuvası’nda mücadele eden Mustafakemalpaşa Belediyespor karatecileri Hilal Ünlü genç bayanlar 53 kg’da, Hilal Kaplan ise bayanlar +54 kg’da 3.’lük kürsüsüne çıktı.

Diğer karateciler Hakan Ucuz, Ziya Akdeniz ve Buğra Güzelsoy ise ortaya koydukları mücadele ile alkış aldı.

Genç karatecilerin 7-9 Eylül tarihlerinde Denizli Pamukkale’de yapılacak olan karate turnuvasında madalya mücadelesine katılacağını söyleyen Belediyespor Karate Takımı Antrenörü Necip Kaplan, sporcuların buradaki şampiyonadan da güzel sonuçlar elde edeceğini kaydetti.

.