Karateciler Alanya’dan madalya ile döndü

23-06-2010 yapılan Uluslararası Karate Kupası müsabakalarından Mustafakemalpaşalı sporcular birinciliklerle döndü. Alanya’da yapılan Uluslararası Karate Kupası maçlarında Mustafakemalpaşalı karateciler büyük bir başarı elde

Karateciler Alanya’dan madalya ile döndü

Alanya’da yapılan Uluslararası Karate Kupası müsabakalarından Mustafakemalpaşalı sporcular birinciliklerle döndü.

Alanya’da yapılan Uluslararası Karate Kupası maçlarında Mustafakemalpaşalı karateciler büyük bir başarı elde etti. Şampiyonaya 7 ülkeden 250 seçkin sporcu katılırken, müsabakalarda ilçemizi temsil eden Mustafakemalpaşa Belediyespor sporcuları 2 birincilik ve 4 üçüncülük elde ettiler. Şampiyonada Yıldız Erkeklerde 55 kiloda Batuhan Gökdemir, 45 kiloda Ziya Akdeniz ve 50 kiloda da Hakan Ucuz üçüncülük kürsüsüne çıkarken, Ümit Erkekler de Mahmut Rauf Özkan birbirinden zorlu rakiplerini geçerek birincilik kürsüsüne çıktı. Büyük Erkekler de ise 67 kiloda Davut Kaplan şampiyonluğa ulaşan isim oldu.

Bu arada, 7 Temmuz’da Ankara’da yapılacak olan Milli Takım kampına katılacak olan Davut Kaplan, 16-18 Temmuz tarihleri arasında Sırbistan’da yapılacak olan Üniversitelerarası Dünya Şampiyonası’nda Uludağ Üniversitesi ve Türkiye adına 67 kiloda mücadele edecek.