Karateciler 3’ncü oldu

29-04-2011 Dünya Çocuklar Uluslararası Karate Turnuvası’nda Mustafakemalpaşa Belediyespor’lu karateciler takım halinde 3. Oıldu.      Ahmet Cömert Spor Salonu’nda yapılan ‘Dünya Çocuklar Uluslararası

Karateciler 3’ncü oldu

Ahmet Cömert Spor Salonu’nda yapılan ‘Dünya Çocuklar Uluslararası Karate Turnuvası, 5 ülkeden toplam 2 bin 450 sporcunun katılımıyla gerçekleştirildi. Karate Federasyonu tarafından bu yıl ikincisi yapılan turnuva, tam bir şölen havası içerisinde geçerken, Mustafakemalpaşa Belediyespor’lu karateciler 3’ncülük kürsüsüne çıktılar.
Ferdi Kumite de toplam 150 sporcunun mücadele ettiği 50 kg’da Ziya Akdeniz 3. olurken, diğer ferdi sporcular 3 ve 4. Turlara kadar çıktılar. Son gün yapılan 13-14 yaş gurubu takım Kumite maçlarında 130 takım mücadele ederken, Mustafakemalpaşa Belediyespor takımınde yeralan Ziya ekdeniz, Ömer Faruk Şen, Orhan Aydın Eren ve Batuhan Gökdemir yaptıkları 6 maçın 5’ini kazanarak 3’ncü oldular.
     Antrenör Necip Kaplan, turnuvada takımın gösterdiği performanstan memnun olduğunu belirterek, alınan derecenin sevindirici olduğunu söyledi.