Karate Yaz Spor Okulu açılıyor

18-06-2010 Belediyespor yaz sezonuna Karate Yaz Spor okulu’yla başlıyor. Okulların tatile girmesiyle öğrencilerin boş vakitlerini değerlendirmek ve onlara sporu sevdirmek adına kurslar

Karate Yaz Spor Okulu açılıyor

Mustafakemalpaşa Belediyespor yaz sezonuna Karate Yaz Spor okulu’yla başlıyor.

Okulların tatile girmesiyle öğrencilerin boş vakitlerini değerlendirmek ve onlara sporu sevdirmek adına kurslar düzenleyen belediyespor bu yaz karate yaz spor okulunu açıyor. Ücretsiz uzman antrenör eşliğinde başlayacak olan kurslara 1995 ve 2003 doğumlu bay-bayan öğrenciler katılabilecek.

12 Temmuz 2010 Pazartesi günü başlayacak olan karate kursları hafta içi üç gün Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri saat 10:00 ile 12:00 arasında gerçekleştirilecek. Kayıtların halen devam ettiği kurslara başvuruda bulunmak isteyenler 09 Temmuz 2010 Cuma günü mesai bitimine kadar Kazım Barış Çokan Kültür Merkezi ve Belediyespor Kulübünden başvuru formlarını temin edebilirler.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Belediye Başkanı ve aynı zamanda Belediyespor Kulübü Başkanı Sadi Kurtulan “ Gençlerimizin bu günden itibaren girecek oldukları yaz tatilini değişik aktivitelerle geçirmelerini sağlamak adına belediyespor bünyesinde çeşitli kurslar açmaya devam ediyoruz. Bu dönem karate branşıyla başladığımız yaz sezonumuz önümüzdeki dönemlerde çeşitli kurslarla devam edecek. Her zaman geleceğimizin emaneti çocuklarımıza daha iyiyi sunmak adına bu tür organizasyonları belediyemiz ve belediyespor bünyesinde arttırmayı hedefliyoruz. Ben gençlerimizden ve ailelerinden onlara sunduğumuz imkanları sonuna kadar kullanmalarını talep ediyor, tüm çocuklarımıza da yaz tatillerini en iyi şekilde geçirmelerini diliyorum” dedi.